Friday, January 20, 2012

FOR RENT: Tudung dan Veil Kahwin (Hitam) Glam :)


As Salam, Bloggers dan B2Bs out there...
Ada sesiapa diantara korang dah ada baju kahwin/tunang warna apapun with black-color-essence or theme  dan tercari2 veil/tudung sebab malas nak tempah atau cari2 lagi?

Red Ribbon Boutique ada satu set tudung dan veil untuk disewakan:

 

Ini gambar tudung/anak tudung.
Sebetulnye xberapa panjang, so bole la kita sebut anak tudung yer.
Kalau nak pakai anak tudung nie pastue terus pakai veil pon bole.
Hari tue saya pakai inner tudung ninja lycra (cover neck) dan baru pakai anak tudung nie.
Click gambar kalau nak tengok lagi clear.

Material anak tudung tue ialah high quality lycra, senang nak adjust sesuai dengan bentuk muka kita, senang la nak pakai...
Pattern lace sesuai dengan baju kebaya kahwin kat gambar atas tue, tapi kalau korang dah ada baju sendiri rasanya bole senang di mix and match kan juga.
Warna lace tue hitam dan beads xde gold sangat, soft gold je.
Bole pown nampak agak2 ke silver.
So kalau outfit korang black-silver pon rasanya bole pakai.



Yang nie dia punya veil.
Material kain net/jaring dengan tepi2 lace.
Bukan renda ye, purposely hari tue beli kain lace dan tampal2 bahagian yang ada pattern.
Letak beads sikit je (nampak tak tue dekat curve2 tue ada silverish gold beads?)
Click gambar kalau nak tengok lagi clear.

Veil nie panjang tau..
Ukuran : 1.5m x 2m

Bole tengok panjang dia kat gambar bawah nie:

kat sini juga:


Cantik tak?
Nampak glam kan? Hehehe...

Korang rasa labuh sangat ke?
Nak tahu cara buat pendek sikit?
source: Google

Korang bole buat layer2 macam nie juga...

source: Google
Adjust panjang sesuai dengan apa yang korang nak.

Harga sewa: RM50 untuk anak tudung dan veil.
Deposit RM100 diperlukan (akan dikembalikan selepas barang dipulangkan dalam keadaan baik, pasal laundry, kami yang akan buat janji cepat dipulangkan/on time)
Tempoh sewa: 5 hari.
Pengiriman via pos: caj RM10 (poslaju)

Kalau berminat, sila email kami di redribbonboutique@yahoo.com
Bagi maklumat nama, tarikh penyewaan, dan lokasi.
Thank you :)



twitstamp.com

0 comments: