Thursday, December 29, 2011

Thank You: Review dari Blog MamaLUV


Assalamualaikum, blogges...
Hai ini Ms Red Ribbon akan buat special entry untuk mamaLUV.
Tak sangka, mamaLUV rajin buat review pasal blog Ms Red Ribbon nie...


Terima kasih, MamaLUV...
Lama dah enty nie kat draft, bau sempat publish hari ini :)

MamaLUV banyak tulis ceita pasal Bandung, dan tips2nye...
Bagus juga koang tejah blog mamaLUV nie untuk dapatkan idea kalau nak pegi Bandung.
Entry2 sangat menarik, tengok la tajuk kat atas: "Budget hotel/homestay?" 
Semuanya tepulang kepada plan dan keselesaan korang semua kan.
Ada yang memang nak enjoy sesangat, nak duduk kat hotel 5 stars ke 3 stars ke, ada yang cari budget hotel (nak becuti budget 1-2 orang je recommended) atau nak cari homestay sebab nak duduk ramai2 nak simpan budget untuk shopping :)
Semua terpulang pada korang ye.

Ms Red Ribbon just offer package yang Ms Red Ribbon buat KAT SINI, kalau berkenan sila la untuk buat tempahan, kalau kurang bekenan bole bincang lagi dengan kami.

Have a nice Thursday!

PS: once again, thanks mamaLUV, thanks juga dah tempah homestay tu untuk percutian family mamaLUV. Tak sabar tunggu mamaLUV datang :)



twitstamp.com

1 comments:

As salam. terima kasih utk entry ni ya... dapat kredit free lg. kami pun tak sabar juga nak tgk bagaimana red ribbbon homestay.. mesti menarik kan. untuk red ribon sekiranya dtg bercuti di Kuala Terengganu datang le menginap di mamaLUV.Villa homestay kami pulak.. ;)