Thursday, November 24, 2011

Travel Bandung: Testimonial from Aida :)


Assalamualaikum...
Bloggers, me ada kat Jakarta lagi sekarang nih..
Tengah tunggu weekend, masanya my sister bertunang kat sini.
Lepas tu baru balik KL semula :)

Alhamdulillah, me ada received testimonial from customer yang pergi ke Bandung last week.
Ade la me tanya macam mana kat Bandung then she replied the email:


Then me replied again:

Then she replied,


Alhamdulillah, happynyer hati kalau customer berpuas hati.
Actually kan kipas tue ada dua, like stated on this blog, tapi lagi satu mungkin letak kat living room, terlupa letak balik kat dalam bilik.
And insyaallah kami akan tambah 2 extra fans lagi very soon.

BRAND NEW:
Sekarang dah ada 2 water heater kat homestay.
Tapi kat Indonesia nie electricity consumption memang terhad every house, so kalau malam kan sume lampu on, ada kemungkinan akan 'trip'.
If this happened, bole try cabut plug in case tengah pakai iron, atau hair dryer, atau matikan lampu yang tak terpakai sementara kita mandi dengan water heater tue.

Thanks once again, Aida...
Hope to serve you again in future :)


twitstamp.com

0 comments: