Monday, August 22, 2011

PEMENANG GA "BLOGLISTKU HILANG!!!" PART I

Selamat berbuka puasa all....

Kalau Ms Red Ribbon nak cite sebelum umumkan pemenang GA bole?
Hehehehe... x bole ke?
Haaa korang dah x sabar ke nak tahu sape yang menang GA?
Ok ok... memang dah lambat sangat pon me umumkan dari tarikh tutup hari tue...
Mintak maaf yer...

As you may know, akan ada 4 pemenang untuk GA nie:

2 ORANG PEMENANG
Door gift pernikahan Ms Red Ribbon
Souvenir dari Jakarta

2 ORANG PEMENANG
Door gift pernikahan Ms Red Ribbon

This time saya nak pick pemenang based on their creativity tulis entry pasal GA nih...
Hadiah door gift pernikahan + souvenir dari Jakarta.

Orait,
PEMENANG ENTRY TERBAEK goes to....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


dan

CONGRATULATIONS!!!

Honestly, susah nak pick pemenang...
Ada 5-6 penyertaan yang entrynye sangat berkenan di hati Ms Red Ribbon.
Tapi kne pick 2 orang sahaja :(
Harap2 yang lain jangan kecik hati ye...
Entry2 korang semua superb!!!

Dan...
Tunggu pemenang by Mr Random :)






twitstamp.com

9 comments:

tahniah pemenang ! hrp2 ada rezeki dngn pak random.org :D

ohya, kenapa hadiah sy utk meneka harga pin juntai blom sampai ? ;D

alhamdulillah~ terima kasih pilih entry sy sebagai pmenang ;)

terharu ;')

@joel: waa kontes tu dah lama, ingatkan dah sampai. Saya pon xcheck pemenang lain dah sampai x. If you tell me earlier leh check ngn pejabat pos. Resitpon dah buang rasajya. I will check with other winners and see wht I can do... Sorry ye...

@fiqra: thanks for the wishes and beautiful entry ye.. Jgn lupa hantar details kat redribbonboutique@yahoo.com :)

As-salam..

Alhamdulillah... rezeki buat keluarga, terima kasih tidak terhingga..

Moga bahagia hingga ke akhir hayat bersama insan tersayang :)

Kak Nida dah sent details (radinsah@gmail.com)

congrats fiQ'ra & Kak Nida.. huhu.. arap2 ade rezeki utk random nye, hehe..

Once again... tahniah buat pemenang... Insyaallah akan hantar hadiah selepas Raya :)

hihiii.. okay. i tot miss RR blom hntr lagi. hehehe. dh bnyk kali dh mcm ni. org dh hntr tp x terima2 lg. haihh. susahh..