Tuesday, July 26, 2011

My Wedding Story: Teaser only...


Malam nie baru je habis kemas sikit2...
Tadi malam baru je hantar Mr Red Ribbon's family ke airport, balik KL.
While Mr Red Ribbon is here with me :)

Belum je kemas2 kat umah...
Esok Subuh kne gerak ke Tasikmalaya, my hometown.
Beeen long time nak bawa Mr Red Ribbon tengok my kampong.
My REAL hometown.
Nak ziarah makam nenek dan kakek...
Rindu lama tak jumpa...

So I think belum sempat nak cite2 pasal wedding.
I surely miss blogging...


Ada gambar nie je kat changing room before naik pelamin.
Nie dari resepsi, bukan akad nikah.
Haaa, dah jadi kahwin ala2 India la plak kan?
But overall, everything went so smoothly...
Alhamdulillah, xhabis2 nak bersyukur pada Allah...

PS:Seronok esok nak jalan2...
Inai ada lagi kat tangan...






twitstamp.com

6 comments:

happy for u sayang. u look so beautiful... gratsssss

tahniah sis..bestnyer dah kawin.. u look very pretty.. mesti penat kan? hehe...semoga bahagia selalu..

alalal sweetnyeeee! congrats sys :)

tahniah dear! more pics please..hee

thank u semua... alhamdulillah semua dah bereehhhh :)