Thursday, July 7, 2011

Win 1000 Pcs TQ Tag!

Salam, bloggers...
Ms Red Ribbon nak join contest nih...
Sangat teruja ngan hadiah yang tuan penganjur offer...
TQ Tag!

Ms Red Ribbon xde la wat TQ tag yang comel2...
Just font biasa then ucapan "terima kasih"
But then kalau dapat free TQ tag ok gak tue, untuk VIP nyer door gift :)

By the way, sape yang baik hati nak bagi 1,000 TQ tag nie?
Zafyan Design! Sila check diorang nyer blog kat SINI.

Kat Zafyan Design, korang bole tempah TQ tag yang comel2 belaka.
TQ tag jew? No la, wedding invitation cards, sticker, & bunting pon bole...
Adoi memang rambang mata tengok design yang cumil2 aka cute2.



Kat atas nie design yang comel dan berkenan di hati Ms Red Ribbon.
Comey jek tue kan?


Nak FREE TQ TAG? Jom join gak kat SINI.

Peserta dengan referrer tertinggi dan entry paling kreatif akan disenarai pendek
sebagai pemenang!!!






twitstamp.com

0 comments: