Thursday, May 26, 2011

My Wedding Prep: Big Brooch on my Kebaya Kahwin :)

Memandangkan saya akan buat wedding kebaya saya jadi camnih:


So, saya kne cari brooch besar untuk kat hujung kebaya kat bawah tue...
Brooch tue untuk pinkan ribbon gold tue...
Xde la rush sangat nak cari, kemungkinan pon bole je minta mak andam carikan, sewa gitu...
Tapi hari tue pegi Semua House, KL ngan mom terjumpe plak bende nie:


ugghhh comel...
xbole tahan, beli jugak hehehe...

Tapicamne ngan aksesori untuk kepala?
Kne cari yang sedondon kan?
Cari katne?
Adoi.. homework la plak :(





twitstamp.com

2 comments:

dulu me n my sis n mom selalu pergi kat semua house coz kat situ ade satu kedai yg jual brooch ..crown n accessories utk org kawin.. maybe u dah pernah pegi kot kedai tu... mak andam pun byk cari accessories kat situ..cantik2 plak tu...

yang kat depan tangga tue bukan lalink? yang kedai kecik je tue... nie beli kat situ la ada crown2 jugak mmg cantik2 :)