Saturday, April 23, 2011

Suatu Hari Ber-shopping Barang Hantaran :)

 

That day masa Mr Red Ribbon datang ke Jakarta,
kita sajer2 nak gi mall yang paling dekat ngan rumah, nak cari barang2 hantaran.
Nak ajak mom, macam penat jer dia...
So, me ajak my anak buah ngan my sister in law.
Malam tue my brother xhabis lagi keje, so kita pegi 4 orang...
To Ciputra Mall... my family fav mall... :)


Malam tue my sis inlaw busy ajak main my anak buah... 
While me, I didn't know what to buy...
Tapi memang ada few stuffs untuk hantaran yang belum siap lagi...
Tapi selepas usha2 barang, xjumpe apa yang kita nak...
Pastue pegi counter make up, me baru teringat my set make up x complete lagi...
So, me tengok2 la mana tahu murah kan?


Nie la barangan make up yang finally me beli,
Tengok2 harga barang2 make up kat Indonesia lagi murah!
Huhuhuuu sedeehh sebab almost semua barang dah beli kat KL
Rasa rugiiii... sikit la...
At least now I know, so next time in future beli barang2an make up kat Jakarta je :)


Ow nie lil Riri yang temankan aunty jenjalan gi shopping :)
Acara shopping lagi meriah sebab ada Riri :)


Riri was soo active that nite...
Suke dia, dah lama xkuar jalan2 gi mall 
Selalunyer duduk kat umah je jadi anak baik :D

So that's about it...
Cite kitaorang jalan2 hari tue...





0 comments: