Monday, March 21, 2011

Yay! Dah kursus kahwin dah!


Finally... Beres dah kursus kahwin...
Ehehehe, xhabis lagi sebetulnyer... ada lagi satu subject :D
Nak settlekan next Sunday...

So far, kursus kahwin nie OK jer...
Mengantuk ade la sikit, tapi bukan sebab boring, tak boring...
It was just me yang memang senang sangat nak boring kalau duduk lama2 dalam bilik kelas :P

Banyak juga la dapat pengetahuan2 baru pasal rumah tangga...
Sometimes looks too complicated...
But kita bole belajar kan, nama pon hidup...
Sape la yang bole terus jadi manusia perfect?
Kalau betul2 perfect dah ramai dah kot lelaki beratur nak kan diri ini kan?
(ayat rendah diri kononnye tak laku)

Pastue,
Masa kursus pon diorang bagi makanan, sedap sedap weii...
Bayaran kat Masjid TTDI nie RM80 dah masuk dapat buku yang me pegang tue,
Then makan minum juga....

So, sekarang masa untuk update Wedding Checklist kat SINI!





2 comments:

tahniah! dah kursus kawin yek.. bestnyer,,,jadi isteri yg solehah tau! hehe,,nabi cakap..isteri yg baik adalah isteri yg menggembirakan hati suami bila suami menatap wajah isterinya..n confirm!! masuk syurga selagi tidak melanggar larangan Allah..dan melakukan suruhan-nya..hehe