Monday, March 21, 2011

Kaftan Moroccan untuk pre-wed photoshoot dah jumpe dah, tp xbeli pon :(

Finally, jumpe juga satu kedai yang jual jubah2 chiffon & ala2 Moroccan & Maia...
Penat cari, adaaa la juga...
 

Nie design yang me paling suka, sooo gojess... 


Biru nie cantik

Adoooiii kaler nie lawaaaaa...

Beads ngan sulam sangat simple, memikat hati...


Yang nie simple, batwing, me suker...
Tapi kalau beli yang nie, kne spend so much on accessories la plak...

Nak yang lagi mahal dan exclusive?
Haaa macam nih me suker:



Cantik....
Mesti prewedding photoshoot pon jadi lawa kalau pakai baju ini...
Tengok tag, RM550... Hadeeehhhh bermimpi jer :(

Last2 lepas discuss ngan Mr Red Ribbon, better pakai baju sendiri jer la...
Nanti cari accessories je bole nampak cam arab2 sikit...
K la, namapon nak kawin, kne jimat sikit...
This is just for pre wedding jer, susah sangat kan?

Btw, if you interested to buy baju2 kat atas, sila masuk Facebook diorang.
Cari jer: JUBAH ELEGANT
Baru je nak fikir nak bawa masuk kaftan2 tue ke Malaysia,
Finally jumpe juga orang yang jual...
Agak2 kalau me bole jual dgn harga lagi murah/affordable, cam... max RM150,
Agak2 ramai orang beli x yer?






6 comments:

color merah tu lawa!

biru pun.

adeh~

kadang2 harga die mahal..sebb die jual kat butik. nk byr sewa kedai lagi...upah org jahit lagi..
klo jual online..mebi leh jual murah

cantikla jubah2 nie..i suka yg pink yg cam batwing tu..tapi kena tambah accessories lagi la plak kan? hehe..
have a nice day lalink!!

ada link kat blog entry saya sila cek...

sya pon sekarang ada juga jual dress2 dan kaftan leh search kat fb:

RED RIBBON BOUTIQUE