Monday, January 16, 2012

SALE! Stuffs For Men : Working Vests & Cardigans




HI ALL!!!

No freezing at the office, so warm,
plus it will make you or your loved one gorgeous and stylo!
Buat hantaran kahwin OK jugak...
Go grab one fast fast! :) 

VEST AND CARDIGANS FOR MEN
LIMITED STOCK!

100% totally KNITTED VEST
ALSO CARDIGANS!

All price inclusive postage



VEST TYPE C













 VEST TYPE H





Available in :


GREY
BROWN
BLUE (SOLD OUT)


Lying flat
CHEST = 45cm
LENGTH = 60cm
(before stretched)


CARDIGANS TYPE B




LENGTH : 63cm
CHEST : 50cm
SLEEVE LENGTH : 60cm
Available in :
ORANGE BROWN 
BLACK WHITE
RED GREY BLACK
RM 45 incl. shipping
Please add RM 3 for poslaju



 CARDIGANS TYPE C



Available in :
BEIGE BASED (SOLD OUT)
GREY BASED
RM 47 incl. shipping
Please add RM 3 for poslaju




CARDIGANS TYPE D



LENGTH : 63cm
CHEST : 45cm
SLEEVE LENGTH : 60cm
Available in :

CREAM BASED
GREY BASED 
RM 47 incl. shipping
Please add RM 3 for poslaju




WARNING: NO MACHINE WASH!


Sorry all, this blog is not updated.
Please directly go to OUR FACEBOOK FAN PAGE (PRIA SECTOR) for details on AVAILABLE STOCKS!

We also selling other stuffs for men!

Many designs of cufflinks too!

ALL ITEMS ONLY RM35-RM50!!!


JOM TGK UPDATED STOCK KAT

Order

28 comments:

saiz tue free size, recommended untuk M-L size... model tue M size...

saiz L lebar dia berapa cm eh?
kalau 50cm boleh pakai la..
kalau kecik dari tu tak muat lak..

hi..i nk order vest 001 & 003...klu order hr ni, bila bole dpt??

Hi.. i nk order vest 001 & 003..klu i order hr ni bile bole dpt sbb nk gune urgent..loc. at bdr sunway...

camna nk order..?
account number?
saya nk order:
Vest Type D(Plain Grey)
Cardigan Type B(Orange Brown)
Cardigan Type C(grey Based)

vest 003 cantikkkkk..tapi dh sold out kn

alamak..berkenan la plak.. tp nak kene tanya big bos dulu, leh ke x.. agak2 stok byk x?

order kat button ORDER HERE kat entry nih... atau kat kanan tue ada button HOW TO SHOP.
Jap lagi I message u :)

aku mau order lah..tapi takut terlalu besar pula.......tinggi 165...berat 50..saiz pa sesuai yah ??

ade stock lg x???tringin la plak nk bli...either 1 la..

type B - orange brown / black white

or

type C - grey based

to Anonymous:
dua2 available lagi...
sila email redribbonboutique@yahoo.com ye for ordering, will give special price kalau beli lebih dari satu :)

cantiknyer vest n cardigan....bayk ag ke stock????

@bavarians rains:

ada lagi... selama belum saya tulis out of stock kira ada lagi la :)

mcm nk type G- black kaler tu la...

@Pinky Juliet:

ada stok lagi dear... sila click order form atau email redribbonboutique@yahoo.com kalau nak order ye :)

tumpang tanya ade buat dropship x?

Nk tnya ada stock lg ke?...ingt nk pakai raya ni...

ade lagi tak stok cardigan nih?...

Vest type E kaler hitam ada stock lagi x? mcm mana nak order?

Vest type E kaler hitam ada stock lagi x? mcm mana nak order?

Hye Tuan/Puan admin..nak tanye vest tu yg mane je yg ade stok lg??

Hi all, untuk stok, bole terus masuk ke FANPAGE kami:

http://www.facebook.com/PriaSector

Tq