Monday, April 16, 2012

Bandung Travel: Testimonial dari Zahriani dan family :)


Assalamualaikum...
Counting the days now...
Mohon doa dari kawan2 bloggers semua...

Hari nie nak update testimonial je dari customer yang pergi ke Bandung.
Terima kasih banyak2.
Suke sangat dapat testimonial dari u...
Hati rasa happy kalau tengok customer happy :)



Terima kasih Zah...

Dan saya pon nak komen pasal psl bende yang saya highlight tue. 
Minta maaf kat Zah, nie bukan kali pertama dapat komen camnie.
Sebetulnya homestay kami nie ada water heater kat dua dua bilik, tapi ada juga guests yang tak perasan ngan water heater tue...
Nanti kami check lagi, mungkin water heater tue menyorok atau housekeeper kami akan tolong untuk ingatkan yang homestay kami ada water heater jugak :)

Thanks so much Zah....


twitstamp.com

0 comments: