Monday, December 3, 2018

Pakej Lengkap Banquet Hall TM, Bangsar



Hello Bride To Be!
 
Persiapan kahwin bukan la hal yang senang diurus; perlu masa, busy kerja means kne ambil extra cuti, perlu siapkan extra cash untuk running here and there, belum nak fikir pasal penatnya... Ada sedara mara atau kawan2 nak tolong ke?
Semua macam busy je...

Kami paham keadaan living in a big city macam Kuala Lumpur ni kan, di sini lah kami datang untuk menawarkan perkhidmatan wedding planner.
Bukan setakat wedding planner sahaja, kami juga akan menguruskan venue/dewan pernikahan anda.

Mencari dewan satu hal yang membuatkan B2B stress, from hall to hall, survey xhabis2.
Yang A kurang ni, yang B kurang tu, mana kne pilih?

STOP LOOKING!
Kami ada dewan/wedding hall yang cantik untuk anda!
 
PAKEJ LENGKAP BANQUET HALL TM
 
Menara TM,
Lokasi yang strategik, di tepi Federal Highway, so easy access.
Untuk B2B yang duduk di Bangsar, Kerinchi, Petaling Jaya, Kuchai Lama, Old Klang Road, atau Kuala Lumpur memang sesuai sangat dewan ni.
Dewan cantik dan banyak kemudahan.
 
* Parking yang luas dan percuma
* Parking VVIP
* Bilik persalinan yang selesa
* Surau lelaki dan perempuan tersedia
* Hall berkarpet dan berhawa dingin
* Interior yang kemas dan cantik
 
Tentunya dewan ini luas untuk majlis 1000pax
 
 
 
 
Harga pon sangat berpatutan, mana lagi boleh dapatkan pakej lengkap macam ni dengan harga RM28/pax?

Semestinya venue ini merupakan venue yang sesuai dan senantiasa hangat untuk meraikan hari bahagia bersama keluarga dan rakan2 tersayang. Yang berminat nak grab pakej ni meh cepat contact kami ye. 


Sila WHATSAPP #RRWWCREW untuk tempahan atau temu janji:
* NELLY (+60107920920)
* HAFIZ (+60107953569)
* NIA (+60173531885)

 
RED RIBBON WEDDING WORKS (002322945-T)
Kami pernah menguruskan majlis perkahwinan di Selangor, Pahang, Negeri Sembilan, dan Johor. Keutamaan diberikan untuk Selangor. 

0 comments: