Monday, March 14, 2016

BANDUNG TOUR 4D3N Flight+Accommodation+Ground Tour RM650 only!

Hello everyone!
Assalamualaikum...
Alhamdulillah, Red Ribbon Wedding Works dan Travellya Homestay Tour Bandung bekerja sama untuk membantu bride to be yang nak kawin untuk shopping barang2 persiapan kahwin kat Bandung...



Nak kahwin lepas Raya atau hujung tahun 2016? Kejap je lagi tu...
Dah buat persiapan ape je? Tak buat pape lagi?
Busy dengan kerja? Penat? Mood xsampai lagi? Harga barangan mahal? 

Jom ambil masa 4 hari 3 malam bershopping sakan untuk persiapan majlis kahwin nanti.

Ada ape je kat Bandung?

* kain lace dan pelbagai jenis kain cantik2 dan sangat murah untuk busana pengantin.
* pelbagai kain comel untuk jahit baju couple ngan bakal suami, sesuai dijadikan hantaran atau baju Raya tahun depan, 1st Raya dengan suami... Best kan...
* pelbagai jenis kain, dress, jubah, kain pasang, tudung, etc utk bridesmaid dan family.
* kad kahwin dengan design cantik2 dan harga semestinya berpatutan.
* pelbagai jenis doorgift menarik sesuai bajet.
* manjakan diri dengan berkunjung ke spa, untuk lulur dan massage. Mesti la harga murah :)
* relax kan pandangan dengan berkunjung ke tempat peranginan seperti kawah putih atau bersantap tengah hari di tengah keindahan alam pegunungan Lembang.
* ape lagi? Shopping sakan di factory2 outlet dan merasa makanan khas Bandung yang sedap sedap :)

Yang nak shopping Raya pon bole la sekali join trip ni.


* * * * * * * * * * * * * *
Cepat WA kami untuk sebarang pertanyaan dan tempahan. Tempat terhad!

* * * * * * * * * * * * * *
Tempahan walk in boleh dibuat di butik kami.
Red Ribbon Wedding Works
E-03-13 Puchong Prima Business Center
Jalan Prima 5/3 Puchong Prima
47100 Puchong, Selangor

atau Whatsapp je ke +60107920920 atau +60107953569
TERIMA KASIH TRAVELLYA HOMESTAY BANDUNG
 
Mencari penginapan yang selesa kat Bandung?
Cerewet pasal makanan, duduk kat homestay memang paling best.
Boleh masak sendiri, lagi yang ada menu diet khas dan baby... 
Senang nak malam2 bancuh susu, siapkan makanan sekali.

Why homestay???
Datang ke Bandung, of course nak shopping...
Percaya x, kalau dah shopping tu xingat yang barang kita beli dah sangat2 la banyak.
Customer2 kami yang datang shopping kat Bandung, perlu space besar utk packing barang, untuk try2 baju, jalan2 catwalk, hehe, sume tu xleh buat dalam bilik hotel yang kecil...
Selalunya, living room kat homestay kami akan penuh dengan barang2 yang dah siap packing.
Belum lagi kalau ada yang nak bawa oleh2 makanan, kami ada sediakan peti ais untuk simpan makanan sebelum dibawa ke Malaysia nanti.

Jimat pon jimat duduk kat homestay.
Memang sangat best...

Any enquiry, bole terus message kami kat FB atau email travellyaMY@gmail.com
Nak kami tolong quotekan, sila message FLIGHT DETAILS dan BERAPA RAMAI PESERTA yang nak pergi bercuti.


Thanks and have a nice day :)


0 comments: