Saturday, December 5, 2015

Jom tempah Doorgift Hipster in Bottle daripada kami :)


Assalam and hi everyone....
Lama xupdate, lately bz ckit dengan keje2 dan tempahan2 customer...
Selepas kami release doorgift in bottle dalam 2-3bulan lepas, ramai customer yang PM dn nak dibuatkan doorgift, kekadang kami ambil part timer untuk tolong kami siapkan doorgift2 ni...

Terima kasih semua customer yang baik2 belaka, dan comel2, dah percayakan kami untuk menyiapkan doorgift hari bahagia anda...

Ada point2 yang customer mesti tahu dari doorgift in bottle kami:

- Botol doorgift SIAP BASUH dan KERINGKAN, kami pentingkan kebersihan, ye la botol tu nak isi makanan kan... kan... 
- Doorgift disiapkan di ruang yang BERSIH, dengan SARUNG TANGAN... another hygiene reason...
- Harga sudah PERCUMA deco tali atau reben, siap TQ tag jgk...
- TQ Tag boleh request tema warna, design, nak tulisan pape kat TQ tag tu terpulang, bagi tahu je kami akan buatkan...
- Untuk KLANG VALLEY, pembelian 1,500 botol ke atas PERCUMA penghantaran
- Lokasi kedai di Puchong Prima, order bawah 1,500 botol sila pick up terus kat kedai atau ada caj penghantaran jika ingin kami hantar :)
- Lagi banyak quantity tempahan, of course LAGI MURAH!

Jom usha2 doorgift2 yang kami pernah buat:








and many more...

Layari facebook.com/redribbonweddingworks atau WA 0107920920 untuk sebarang tempahan.
Lokasi kami kat Puchong Prima tau, duduk jauh2 kne siap datang pick up ye :)

0 comments: