Thursday, August 20, 2015

DOORGIFT Hipster: Botol+Kacang+Tali Guni :)

Assalamualaikum,

Hello bloggers... hari ni saya nak share pasal doorgift.
Selain daripada decoration, saya pon minat untuk membuat doorgift.
Remember my wedding, I made myself (me and mom actually) 750 pcs brooch berjuntai for my wedding reception doorgift? So saya memang tekun untuk membuat bende2 mcm tu...

Terus to the point...
Red Ribbon Wedding Works sekarang nie nak offer doorgift botol atau jar tema rustic atau hipster, retro atau apapon yang korang nak insyaallah tema tu boleh buat...


Comel kan???
Boleh ambil pakej botol+tq tag tu+tali guni atau reben+isi nak kacang, jelly beans, cokelat pon boleh, pilih je apa yang korang suka :)

Insyaallah harga murah2 je, kalau nak buat sendiri lagi la spend masa survey, spend minyak dan penat juga, belum lagi try beli barang sini situ harga runcit, kne duduk mengadap buat bende ni lagi, kos boleh melangit!
Jom tempah terus daripada RRWW je, insyaallah murah, bersih, dan cantik :)



Yng nk kahwin, buat majlis cukur jambul (akikah), reunion, gala dinner, atau untuk majlis pape je, doorgift ni sangat sesuai dan disukai ramai.
Bekas botol tu pon boleh simpan dan guna untuk meletak cecair macam kicap atau sirap.
So mmg xkan end up masuk dalam tempat sampah ye... :)

Untuk tempahan sila whatsapp saya terus 0107920920 (nelly) atau email redribbonboutique@yahoo.com
Cepat2 ada promo price lagi sekarang!


1 comments:

salam...min order brp ye? klu 120 je kre brp sbotol?