Friday, June 19, 2015

FOR SALE: Petticoat/Underskirt for Wedding Gown

Hi Bride to Be....
Thinking of having wedding gown ala2 princess for your big day?
Nak buat gown or dress kembang2?
You can use petticoat as the inner skirt below your gown...

img source: Pinterest

Xsemua baju gown dah termasuk innerskirt, dan xsemua tailor nak jahitkan attached petticoat.
Next reason to not having attached petticoat is that the dress boleh pakai in another occasion, mana la tahu nak pakai masa dinner xyh la berjalan dengan gown kembang macam pengantin kan...


So... nampak kan perbezaan with or without petticoat?

img source: Pinterest

img source: Pinterest

Having the petticoat is important to make sure your bridal gown look gorgeous. 
Betul2 ikut shape yang b2b nak...
Nak kembang, atau mermaid shape pon boleh...
Contoh pemakaian petticoat, image from Google

So anyone yang mencari petticoat pelbagai jenis, Red Ribbon Wedding Works ada sediakan ye...
Kami men jual petticoat atau skirt dawai atau underskirt pelbagai jenis untuk wedding gown atau dinner gown anda.
Mostly ready stock but pls contact us first untuk check stock ye...
Memang payah kat Malaysia nie nak cari, ramai customer datang butik dan lega finally boleh jumpa petticoat yang diorang nak. Yup insyaallah kami boleh tolong anda untuk mendapatkannya.


Untuk aksesoris pengantin lain sila masuk SINI ye :)


0 comments: