Monday, February 10, 2014

Buffday Party for my baby?

Assalamualaikum...
Lama xberblogging, cewah busy kononnyer...
Bz la jgk, tapi rindu blogging senantiasa ada.

Hari nie, sy nak berkongsi cite pasal plan nak wat bday celebration utk my dear Rafi yang tersayang...
Insyaallah akan buat bulan April nanti.
Tak terasa dah nak 2 tahun dah baby boy mama ni :)
Tp tengah fikir2 nak buat ke tak ye.


First bday aritue, my mom (his grandma), my uncle, my grandma (his great grandma) datang ke KL, sempena my sister baru bersalin kat Singapore.
Dan masa Rafi menginjak usia 2 tahun nanti, xde plan sesiapa nak datang ke KL.
Sedih hati plak...
Nak balik Jakarta pon rasanya xkot, budget dah allocated utk bnd lain tahun nie.
Tu la tetiba nak plan wat kenduri kecil2an, jemput sedara mara kat sini, dan kanak2 kat jiran2, sama2 doakan Rafi dan hope to see him happy on his birthday :)



Ohh my boy dah besar dah.
Tgk plan budget utk buffday kat rumah.
Nak wat mcm mana ye?
Ada ke rakan2 blogger yang ada kanak2 sudi datang ke buffday Rafi nanti?
Hehehe :)

PS: jom jom cari idea utk tema buffday dan budget dan DIY :)



0 comments: