Wednesday, December 11, 2013

Red Ribbon Wedding Works will be joining #blogrrr, the biggest blogger gathering event!

Alhamdulillah wa syukurillah...
Teruja sangat masa terjumpa info event blogger gathering #blogrrr nie.
Lama dah xjoin2 event blogger, started from masa tu dah sarat mengandung.
Rindu jugak menulis entry pasal event, contest untuk bloggers, banyak lagi masa2 indah dalam blogging nie...

 

First time nampak poster nie, memang I said to myself...
"Mesti datang punya..."
Haha, betol,nak datang sangat2, schedule acara pon sangat menarik.
Maybe this is first time nampak satu event blogger yang betul2 berani nak mencuba mencatatkan rekod blogger gathering paling ramai, no?



Siap bagi tee shirt jgk!
Wooo best nyerrrr....
Nak tee shirt satu! Register je tgk2 myself xdapat register huhu...
Sedeehh, rasa macam xditerima plak di kalangan blogger Malaysia nie.
Sabo je la eh, "en hubby, pinjam no IC jap!" *senyum lebar2*

Lagi satu yang menarik is that ada booth untuk BLOGSHOP!
Memang skrg lagi active kat Facebook, tp kat blog pon masih jalan dan saya mengaku, daripada blog nie la Red Ribbon Boutique bole melebarkan kepaknya yang masih belajar mengepak nie ke social media lain.


Agak2 saya masuk dalam category mana satu ye?
Hihihi...
Memula punya risau xbole tido, xbole makan nak tunggu keputusan dapat booth x, tapi Alhamdulillah happy sangat yang finally dapat juga booth walaupon dah jauuuhhh sgt booth nie no #105, sedeh tp happy bole jadi part of the event.


Pasal ada 'amaran' untuk menghias booth nie jadilah penambah semangat.
Dah la memang lately sangat suka bab bab deco mendeco ni.
Panjang la masa untuk chit chat dan brainstorming dgn en. hubby untuk merealisasikan booth deco yang saya nak.
Terima kasih la en. hubby daripada dulu sebelum kahwin lagi memang selalu sokong saya untuk join2 event blogger nie.
Tak pernah 1x pon dia xbagi, even hari tue masa join gathering blogger kat Indonesia, dia xde kat sana pon bagi jugak, sayang la ngan en hubby nie ececehhh...

 So last but not least nak invite korang semua, especially bloggers ke:


apa surprise untuk para bloggers yang akan kami bagi kat sana?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jeng jeng
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
FREE PHOTOBOOTH!!!

Sesiapa nak kahwin aka bride to be, jomlaju2 ke booth kami.
Kami nak menaja photobooth deco untuk wedding anda!

:)




twitstamp.com

0 comments: