Thursday, November 28, 2013

Jom pergi MaTic FEST 2013 weekend nie :)

Assalamualaikum all...
Dah berapa hari lepas nie nak bagi tahu pasal event menarik untuk family nie.
Event by MaTiC, Kuala Lumpur...

Pusat Pelancongan Malaysia (MaTiC),
agensi di bawah Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia, akan
menganjurkan program ‘MaTiC Fest 2013’ di MaTiC, Jalan Ampang, Kuala Lumpur
pada 29 November hingga 1 Disember 2013.


Banyak activity menarik kat sana, saya memang rasa teringin nak pergi sesangat la, nak bawak Rafi tgk pameran kucing.
Dia suka sgt kucing macam mamanya :)

Event start from TOMORROW!!!
Banyak activity yang bole dibuat, dan sila la menjoinkan diri jgk ye...

i. Pertandingan Paint ball- Juara (RM 2000 & Pingat)
ii. Pertandingan & Pameran Cat Show – Juara (Trofi & pelbagai)
iii. Pertandingan Treasure Hunt – Juara (RM 600 & 2 Pingat)
iv. Pertandingan Karaoke – Juara (RM1000 & hamper)
v. Pertandingan Mewarna batik – Juara (RM 150)
vi. Pertandingan Cabaran Sukan Rakyat – Juara (RM 500)
vii. Pertandingan Mewarna - Juara (RM 150)
viii. Pertandingan Arm Wrestling – Juara (L-RM 1000 & Pingat)
(P-RM 200)
ix. Pertandingan Tamiya – Juara (Kereta Tamiya, piala & hamper)
MaTiC
 
Boleh cek jadwal2 activity kat sini:


Treasure Hunt nak join jgk la, tapi jumaat dan sabtu ni ada keje2 plak.
Rasanya nak datang Sabtu petang sampai la malam (ada persembahan artis2 jgk kat sana, seriously??? yeaaa...)
Ada Hyper Act, Kumpulan Estranged, Lan Typewriter,
Amanda Imani, M Daud Kilau dan Ezlyn.

So, cepat ajak rakan2 dan family untuk singgah ke MaTiC weekend nie ye...
See you there!




0 comments: