Wednesday, October 9, 2013

Last weekend's garden wedding job :)



Assalamualaikum, bloggers...

Weekend lepas sangat lah bz...
Bz dengan kerja2 kahwin sbb last weekend tu ada job sgt NEW to us, so kne focus a bit more dan banyak bende yg memang  kne disiapkan betul2...

Ingat entry pasal recee location ke Taman Layang2/Metropolitan Kepong?
Ada kat SINI

 Finally the wedding is here...
5 Oct 2013 kat Taman Layang2 Kepong.
Persiapan dah 100% cuma tinggal tengok ape yg akan dihadapi masa buat deco kat outdoor nie.
Satu cabaran yang paling payah dibuat ialah sebab angin yang sangat kuat, kuat sangat2 kat taman nie, tapi a good point juga sbb daripada tengah hari duduk kat sana xberapa rasa panas.
Cuma satu je, lampu chandelier sempat jatuh dan ada brp crystal yang pecah :(
Sib baik memang dah siap2 bawak extra crystal drpd rumah :)

Alhamdulillah semua lancar.
Tempat nie sangat best untuk wat wedding outdoor tema garden.
Lagi kalau buat tengah hari, best sangat, malam agak gelap ckit.
Cuma Sabtu dan Ahad memang akan sangat fully booked dengan orang2 ramai.
Kalau weekdays rasanya ok kot :)

So this is the magic we do for the wedding:


In total, Red Ribbon Wedding Works team standby kat sana 12 jam...
Huhu first time pergi wat job selama tu, tinggal baby lama sgt...
Tapi semua sgt berbaloi dan happy dengan outcome yang ada :)


Thanks so much Linda and hubby, appreciate so much for your trust on us.
Cerita2 lain pasal job nie akan sy update lagi nanti ye :)

Sesiapa berminat dengan kerja kami sila layari FB kami kat SINI




0 comments: