Thursday, May 29, 2014

Jom tempah mini pelamin daripada kami :)

 Assalamualaikum...
Alhamdulillah wa syukurillah, perniagaan sewa barang2 kahwin saya makin baik.
Semuanya kerana sokongan suami dan sabarnya si comel tengok mamanya bz hehe...
Dulu masa memulakan bisnes nie, saya ada 2 pasang baju kahwin saya je, dan few stuffs barang drpd deco pelamin masa kenduri belah lelaki, barang tak banyak pown, pelamin tue xcantik pown hehe sebab bajet terhad... Tapi dari duit sewakan brg2 tue bole sikit2 tambah barang2 lain untuk disewakan.

Dan alhamdulillah skrg dah bole buat pelamin, eventho pelamin2 mini je...
Kalau B2B ada yang beminat saya buatkan pelamin, sila PM kat fb.
Email redribbonboutique@yahoo.com atau whatsapp.
Insyaallah harga sangat berpatutan...

Jom layan gambar2 mini pelamin kami:










So far, tiap2 pasang pelamin mesti customer cakap macam mana bole bagi harga murah sgt?
Sebab diorang survey kat bridal lain harga xmurah mcm yang kami bagi.

Untuk saya, ada duit lebih sikit je dr buat pelamin nie dah cukup.
Janji duit sewa barang, duit minyak, dan penat kami terbayar.
I'm doing this kerana suka.





So kalau berminat terus terjah FB fanpage kami ye, update pelamin2 baru ada kat sana.

 Have a nice day :)




3 comments:

saya xdapat cari page fb butik ni la..mcm mna ye

Contact number dan details dah ada kat tiap2 gambar (watermark)

0107920920 utk whhatsapp
facebook.com/redribbonweddingworks :)