Monday, April 22, 2013

Our RM35 Fun Family Photoshoot (Groupon)

Assalamualaikum, bloggers...

Ommpph bersawangnya blog saya nie...
Dah nak bersin dah, banyak sgt habuk hehe...

Hari ini ada mood sikit nak share pasal Groupon.
Yes hari tue beli voucher kat Groupon.
Ape la lagi suri rumah kan duduk rumah senantiasa mengadap internet, so shopping dan deal pon kat depan laptop je la by internet.


And that Sunday Morning, kami pergi ke Lake Garden Kuala Lumpur sesuai janji dengan sang photographer.
Alhamdulillah, senang je nak jumpa team drpd real photos nie...

Without banyak cakap, kami isi borang customer dan start shooting.
2 org photographer yang bertugas aritue sgt la peramah dan rasanya memang pon dah selalu amek gambar kanak2 atau baby sebab diorang ramah ngan Rafi.
Cuma Rafi kecik lagi, susah sikit nak pose yg comel2 atau senyum.
Pukul 9-10am macam tue selalunya Rafi dah mengantuk lg dan nak tido dah :)

Overall, sangat happy, 1 jam tak terasa, tp kami berpuas hati sangat berbaloi la dgn deal yang kami dah bayarkan kat groupon.
Ok, so jom kita tengok hasil2 gambar aritue:


Come walking, son...


Close up family...
Gambar nie yg jadi cover timeline Red Ribbon dan letak kat dinding rumah.
Love this family!


Yang nie pulak utk cover timeline my personal facebook :)


Last pic of the day, finally oh finally, Rafi bole tersenyum...
Haha penat suh dia senyum, last shot baru dia nak senyum :)


We had so much fun!
Hope potographer2 tue pon had fun :)

Selepas 1 minggu, gambar2 dah di email pada kami, dan kami pilih gambar2 yang akan di print dan di burn masuk cd. Bingung nak pilih mana satu semua cantik2...
Dalam 2 minggu kami berjumpa lagi kat Lake Garden, dan cd gambar2+print gambar kami dapatkan.
Ada 10 pcs 4R prints dan 1 pc 10R print.
Sangat berbaloi rm35 deal ni...
Recommended!

Bole cek diorang pny Facebook, sometimes ada giveaway utk photoshoot dan good deal
kat SINI




  twitstamp.com

0 comments: