Thursday, June 28, 2012

Tahniah, Shafieka & Suami...

Assalamualaikum...

Last week dan this week abit hectic to me...
Ape lagi kalau bukan kerna my new job as a mother.
Banyak bende belajar dari pengalaman.
Pengalaman orang lain does helped me a lot.
Tapi tiap orang lain cerita, tiap baby lain kerenah...
So, bersabar la dan berusaha...

Masih ingat tak peraduan kebaya kahwin yang saya buat masa tengah preggy?
Lama dah kan?
Nak ingat lagi sila cek SINI.

Pemenangnya ialah Shafieka...
Dia sempat datang ke rumah untuk fitting kebaya yang dia nak tue, dah lama dah...
Sebelum bersalin lagi hihihihi...
Since then memang Ms Red Ribbon jarang tulis blog, so bole la cek entry daripada blog Shafieka yer... Dia ada tulis sikit pasal nie :)
Sila cek SINI...

Shafieka dah berkahwin dan bergelar puan sekarang nie,
Minggu lepas kawannya dah datang rumah returning the kebaya set yang kami sewakan for free as hadiah giveaway tue...


We're so happy to be part of the wedding.
Elok je baju tue masa pulang balik.
Siap bagi 2 door gift kahwin, unexpected...

Lagi satu,
Shafieka ada bagi hadiah untuk Baby Rafi!!!
Sangat2 terkejut...
Thanks so much, Shafieka...

Tahniah, once again, for Fieka+hubby...
Semoga berkekalan hingga akhir hayat :)


PS; Oh yes, Red Ribbon Boutique sewakan barang2 untuk kahwin tau.
Mostly kebaya kahwin, tapi ada juga barang2 utk pelamin...
Sila cek KAT SINI yer :)


twitstamp.com

2 comments:

bestnyer dapat gift..walaupun kecil tapi bermakna..hehe

assalam mrs red ribbon aka kak nelly..akak kami ber2 nak ucapkan ribuan terima kasih yg xterhingga pilih kami sebagai pemenang..alhamdulillah majlis sudah selesai..n plg penting ramai yg puji cantik kami pakai baju RRB..thanks a alot..