Friday, March 16, 2012

Topic Chatting Dah Bertukar Selepas Kahwin


Assalamualaikum, bloggers...

Hai nie nak hapdet sikit je... Saje nak tulis cite pasal something which probably not important at all...
I just realize...
Me and my sister... dah berkahwin...
Rindu masa2 kecik dulu...
Masa dua2 single mingle lagi.

Betul la orang cakap, kalau berjauhan lagi sering merindu.
Teringat dulu sering sangat bergaduh.
Dia selalu wat me nak marah, dan me pon sensitive sangat, cepat marah :(

 our weekend gateway to Sentosa Island, 2009
Selepas me duduk kat KL dan dia duduk kat Spore, we're getting closer.
Coz kita berdua sama2 tengah merantau.
Family yang paling dekat dia je la eventho kne naik bus 5jam KL-Spore, but still feels like she's the closest person I can go to...


And here's our chat yang buat me sedar...
WE'RE A WIFEY NOW!


Sekarang chat dah tanya hari nie masak ape, camne kalau nak jumpe family or balik kampung dan tinggalkan hubby, camne persiapan nak hamil/punya baby...
Ahahaha... so cute rasanye...
We're both a grown up women now :)

Masih tak percaya, dulu keje berebut remote TV
Kalau gaduh tarik2 rambut :P



twitstamp.com

2 comments:

sweetkan bila ingat balik semua kenangan tu..