Monday, March 26, 2012

[Share Pics] Busana Kahwin Chinese Muslim

Asslamualaikum...

Masa Ms Red Ribbon tengah googling around pasal muslim wedding outfit kan...
Terjumpa pulak gambar2 kat bawah nie...
Entah memang diorang muslim ke,
Atau... biase la China, ape la yang diorang xleh buat untuk bisnes kan?
So mungkin diorang pon provide baju2 nie untuk di ekspor.

Rasanya harga xdela mahal sangat, sebab memang barangan dari China kan sangat murah, sebab labor kat sana pon sangat murah (sampai me kekadang fikir barang diorang murah sangat dah masuk shipping, entah berapa la diorang gaji pekerja2 kilang kat sana, kesiann...)
Tapi Ms Red Ribbon xtahu mana nak dapatkan barang2 nie ya...
Sila google la kalau berminat... hehe..

Nak share je:








Comel2 kan diorang?
Bagusnye kalau memang diorang kumpulan Chinese Muslim betul2...

Ada sesiapa dapat idea wedding outfit dari gambar2 nie?
Nak buat ala2 Korea Muslim?
Hehehehe...





twitstamp.com

0 comments: