Monday, March 19, 2012

Kemas2 'ofis kecik' dan snap gambar kebaya2 yang nak disewakan

Assalamualaikum, bloggers...
HAPPY MONDAY!

Happynyer sebab 2 hari lepas kan weekend, happy la tue sbb ada hubby temankan kat rumah...
Alhamdulillah, bole la kemas2 rumah sikit.
Nak organize barang2 personal dengan barang2 perniagaan.
Coming soon lagi collection dresses dan vest2 lelaki.
Rumah dah penuh dah macam store hehehe...
So just need to re-arrange bilik mana yang nak dijadikan store, dan bilik mana yang nak dijadikan 'office kecik' saya.

Sebab, saya plan nak ada satu bilik untuk online internet.
Xnak la selalu online dalam bilik, melepak je duduk atas katil, cepat mengantuk tau!
Hehehe... So, since saya nie memang nak sangat pergi ofis hehe, buat la ofis sendiri kat rumah kan kan kan?

By the way,
Weekend nie pon sempat la snap gambar2 kebaya yang nak disewakan.
Lepas snap gambar nie leh simpan elok2.
Taknak rosak sebab sayaaangg sangat.
Semua pon kebaya sendiri, dan juga dari family nyer wedding.
So nak jaga betul2 :)

Jom tengok tambahan collection nyer (ada gak yang dah saya iklankan nak sewakan, tapi baru sekarang dapat snap gambar yang agak clear):


Set kebaya kaler brown L/P
Sila baca details kat SINI yer...

Set kebaya hitam-soft gold L/P 
dah pernah ditulis dalam entry SINI.

 

Wedding gown off white, cantik sangat...
Baru snap gambar sekali ngan inner dan tudungnyer...
Sila check kat SINI untuk details yer...

Yang nie kebaya off white, sesuai untuk akad nikah...
Baru je pakai satu kali by my sis-in law masa akad nikah my brother.
Baru sempat nak up kan gambar nie.
Hehehe... Tunggu entry pasal wedding kebaya nie yer belum sempat tulis lagi...

Ok then, tue je cerita weekend yang sangat bz kat rumah sebab kemas2kan barang.
Family dah nak datang nanti masa me bersalin.
Kne open some space untuk mereka tido :)

Btw sapa2 yang berminat nak sewa baju2 kahwin tue email je yer...
redribbonboutique@yahoo.com

:)




twitstamp.com

0 comments: