Sunday, March 25, 2012

Harga Minyak kat Indonesia Naik 1 April 2012



Assalamualaikum...

Rakan2 bloggers dan juga customers yang lately hantar email minta quotation untuk PAKEJ TOUR KE BANDUNG BERSAMA RED RIBBON BOUTIQUE & BLOG mesti dah perasan dengan issue naiknya harga minyak kat Indonesia.
Sebab memang kami ada mention yang starting 1 April nie harga minyak akan naikdalam 25%.
Tapi kami pon dah mention kalau nak buat booking sebelum 1 April, kami akan bagi rate mcm sekarang, so kira tue rezeki korang k?

Tapi minta maaf untuk booking starting 1 April 2012, kami terpaksa naikkan harga pakej tue.
Nak cakap macam mana lagi, untuk rate kenderaan akan naik 25%.
Dan macam biasa la, kalau dah naik harga minyak, bil api, bil air, makanan, semua akan naik.
Tapi insyaallah, kami akan cuba bagi harga yang paling jimat untuk semua berjalan2 ke Bandung.
Dalam hati nie masih ingin menyediakan perkhidmatan tour ke Bandung yang paling selesa with flexible schedule, dan affordable rate for sure.

Berita pasal naiknya harga minyak kat Indonesia bole dirujuk kat sini:

Pemerintah akan menaikkan harga BBM bersubsidi sebesar Rp1.500 per liter

Foke Prediksi Tarif Angkutan Naik 25 Persen

Sesiapa yang berminat ambil pakej tour ke Bandung atau nak baca2 cerita/entry pasal Bandung sila KLIK KAT SINI YER...


twitstamp.com

0 comments: