Wednesday, February 8, 2012

Red Ribbon Boutique Dikemas Kini!

Assalamualaikum...

Bloggers, lama sudah Ms Red Ribbon xfocus on the business kat blog nie...
Rasanya start dari masa wedding preparation hari tue.
Betul2 Red Ribbon Boutique nie dah berubah jadi blog sahaja.
Hehehe mintak maaf ye dah bercampur2 dah...

Sekarang nie ada azam untuk start balik kemaskan blog nie untuk blog personal dan blog yang bole menjana pendapatan juga.
Few weeks ago dah start activate balik Facebook Fan Page Red Ribbon Boutique kat SINI. Sila LIKE yer kalau korang belum like...
Hari nie Ms Red Ribbon tengah siapkan link2 button kat blog yang ada kat sebelah entry.
Sidebar kat kanan ada 2 kan? Nah... yang sebelah kiri tu...
Maksudnya nak memudahkan korang untuk browse product/service yang RRB offer.
Ok tak?
Senang tak?

 
Button lain2nya on the way yer...
Masa click tue pon belum semua bole buka, sebab belum tulis entry lagi.
Sabar2 je yer...
Insyaallah banyak product yang akan Ms Red Ribbon offer sekarang.

But don't worry, I'm still going to blog, no matter what.
Yer la, I enjoy this blogging thing so much :)

Have a nice day all :)




twitstamp.com

0 comments: