Friday, February 3, 2012

Inilah Para Peserta Peraduan Kebaya Kahwin, Siapa Yang Akan Menang?

Assalamualaikum...

Finally, PERADUAN KEBAYA KAHWIN BY RED RIBBON BOUTIQUE is closed.
Terima kasih untuk rakan2 B2B yang dah join.
Peserta hanya ada 3 sahaja.
Tapi memang the show must go on, coz me memang dah berniat nak tolong2 sikit kurangkan kos belanja B2B semua, insyaallah...


Okay, inilah senarai peserta:

PESERTA 1

PESERTA 2

PESERTA 3

Akan ada 2 orang pemenang:


So no worries untuk semua peserta ye...
Chance untuk menang banyak!!! Hehehe...

Kami sekarang nak activate balik account Facebook yang lama dah bersawang,
So dah kami update pasal peraduan nie kat FB Page SINI.

Btw, sebelum kami umumkan pemenangnya, kami nak bagi tahu yang kami paham semada peserta kemungkinan dah tempah baju (sebab alasan insecure kalau nak tunggu contest nie ended).
So, kami nak bagi tahu yang hadiah bukan hanya untuk majlis persandingan sahaja, untuk post wedding bole, untuk ape2 je bole.
Lagi satu, HADIAH IS TRANSFERRABLE, tapi terhad kepada B2B Bloggers juga yer... Yang akan berkahwin bulan Mac-Sept 2012 dan pemenang kne informkan ASAP paling lambat 2 minggu selepas kami umumkan pemenang. If pemenang xamek hadiah nie dan xbagi confirmation yang hadiah nie nak di transferkan pada orang lain dalam 2 minggu, so hadiah akan burn.

Bagi kami masa 3 hari untuk tentukan pemenang yer...
Hrrrmmm, blogger2 rasa, B2B mana yang bole menang nie?
Komen sikit :)




twitstamp.com

2 comments:

okey...dapt tau sesudah tamat tarikh....sad sad sad....huhuhu

salam.. alhamdulillah disenaraikan sbg peserta... tapi link blog saya tak boleh bukak

sila ke link ni yaa

http://blinkerszone.blogspot.com/2012/01/peraduan-kebaya-kahwin-by-red-ribbon.html