Tuesday, February 14, 2012

16 Posisi Browsing Internet dengan Laptop


Eisshh...
Payahnya nak berblogging, nak menghadap laprop lama2 time pregnant nie...
Kalau lama sangat duduk, dada nie sakit, sesak je...
Korang semua, mom-to-be rasakan apa yang kurasa tak?
Lama2 berdiri pon penat, duduk lagi penat dada tersepit bola besar kat bawah dan kat atas, haaa korang tahu la ape 2 bende tue... Memang buat sakit...


Seronoknya kalau dah duduk depan laptop.
Lagi kalau badan tengah lenguh2, malas nak jalan2...


Tapi position tegak macam nie la yang paling best.
Bole kurangkan rasa sakit kat dada tue.
Tapi duduk tegak lama2 camnie pon penat juga.
Tapi penat dan sakit pon, it's the art of pregnancy, enjoy je la kan?
Hehehehehe

Korang pon rasa bende yang sama?
Lama2 berdepan dengan laptop, dah tue penat dan skit badan?
Perlukan posisi lain untuk browsing internet, other than duduk?
Jom kita tengok 16 posisi yang korang leh buat kalau dah boring duduk:


Rasanya almost all of the position me dah buat.
Yang dalam toilet tue xpernah ye...
Ish ish ish xbole ke jauh dari laptop kejap?
:)



twitstamp.com