Friday, January 20, 2012

Hari nie mood keje ke mood bercuti?


Heyyooo!!!
Korang tgh buat ape tue kat ofis?
Keje ke mengelamun ke tido?
Hehehehe...

Saje nak bagi korang terkejut, nak test je yang korang nie hari nie betul2 datang ofis n semangat nak bekerja ke tak???
Saje Ms Red Ribbon nak menyibuk sebab asyik tengok status Twitter and Facebook orang2 sume dah bincang pasal cuti esok...
4 hari cuti tau!
Sabtu - Ahad - Isnin - Selasa
Amek la kau nak spend macam mana tue cuti banyak sangat :)

 
Kat ofis dah sibuk berangan esok nak pergi bercuti.
Duduk kat ofis dah tak asa kat ofis dah, dah bole bau kampong masing2 (untuk yang nak balik kampong), dah bole dengar suara ombak dah (untuk yang nak bercuti ke pantai), dah bole hidu fresh air (yang nak bercuti ke highland) hehe...
Keje2 pon dah mula ditinggalkan, selebihnya buka muka buku je, message kengkawan tanya nak spend holiday nie kat mana, bole la lepak sama2... :)

 

Baju dah nak pakai yang merah2...
Kononnya nak respect kawan2 ofis yang Chinese nak menyambut dragon year nie...
Pastu main2 je keje kat ofis, yer la, boss dah amek cuti awal2, so hari nie xde boss kat ofis!

Korang sila la tengok Kuala Lumpur esok, mesti traffic sangat clear.
Bukan traffic jalan je, traffic blog pon akan betul2 turun!!!
Dan untuk korang yang nak bercuti/balik kampung tue, siap2 la hadapi jam (ok, me pon akan bersiap juga la) keep on tweeting the traffic condition, eh mana tahu la kita blogger2 yang balik kampung nie bole jumpe kat R&R masa berehat? hehe...

Apepon,drive safely 
dan enjoy your holiday yer...

Saya pon nak ucapkan selamat bercuti untuk Nur Hasanah and the gank yang esok akan tiba di Bandung dan bercuti amek pakej percutian Ms Red Ribbon.
Harap2 semua perancangan yang kami dah siapkan dapat berjalan lancar...
Sila bersabar kalau tetibe kena jam, sume orang pon bercuti CNY kat sana :)
But hopefully bole enjoy your time of shopping, makan2, kat sana erk...
Sapa2 yang nak gi Bandung, leh tengok SINI...

Lastly,
HAPPY CHINESE NEW YEAR 
to everyone that celebrate...
Incl one of my best friend seorang mualaf Chinese :)
Bagi angpow bole? Hehehe...



twitstamp.com

0 comments: