Tuesday, December 13, 2011

Peserta "Where Am I?" Contest... Thanks so much!



Assalamualaikum,
Holla... Hallo...

Finally contest nie tamat juga, dan Ms Red Ribbon nak senaraikan nama2 peserta untuk Ms Red Ribbon terjah semua hari ini yer...

1. http://cahayahana.blogspot.com/2011/11/where-am-i-contest.html
2. http://amirbaker.blogspot.com/2011/11/aduhai-dekat-mana-nie.html 
3. http://azwansalleh.blogspot.com/2011/11/where-am-i-contest-by-ms-red-ribbon.html
4. http://neynaproperty.blogspot.com/2011/11/hey-klik-ni-mmg-syok-habess-eheh-aq-nak.html
5. http://fiezahkecik.blogspot.com/2011/11/opss-kat-mana-ni.html
6. http://walkstatic.blogspot.com/2011/12/where-am-i-contest.html
7. http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/12/contest-where-am-i.html
8. http://blogsyana.blogspot.com/2011/12/jom-join-where-am-i-contest.html
9. http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/12/jom-join-where-am-icontest.html
10. http://tryoutmyluck.blogspot.com/2011/12/where-am-i-contest.html
11. http://contestsesajer.blogspot.com/2011/12/where-am-i-contest.html
12. http://patheticpetite.blogspot.com/2011/12/where-am-i-contest.html
13. http://ayielefthanded.blogspot.com/2011/12/where-am-i-contest.html
14. http://tomatomeyyy.blogspot.com/2011/12/where-am-i-contest.html
15. http://c-anythin.blogspot.com/2011/12/where-am-i-contest.html
16. http://alongnidar.blogspot.com/2011/12/where-am-i-contest.html
17. http://puteri-auni.blogspot.com/2011/12/contest-where-am-i.html 

Alhamdulillah, ada 17 orang dengan baik hatinya support contest nie...
Rasa2nya ramai juga yang bole jawab soalan2...
Senang sangat ke contest ni? Hehehe...

Tapi Ms & Mr Red Ribbon akan cari sape2 yang leh bagi jawapan close to perfect answers ye...
Insyaallah esok akan diumumkan pemenang2nya...

Thanks so much, once again, to everyone...
Tunggu contest berikutnya untuk B2B (berhadiah sewa kebaya kahwin for free)
Muaakksss...



twitstamp.com

3 comments:

Siapa la agaknya ya? hmm tertunggu-tunggu nie.

tak sabar nak tengok sapa pemenangnye :)

tak sabar nak tau pemenangnya..hehe