Friday, December 23, 2011

Ms Red Ribbon Shopping Online Akhir Tahun :)


As salam, bloggers...

Korang dah enjoy Y.E.S Malaysia?


Too bad sekarang nie dah xbole drive, hari2 duk rumah je kecuali kalau en hubby bole amek masa keje and kita baru la berjalan2 :)
Tapi memang rugi betol la xleh enjoy YES nie...
Even barangan baby pon belum beli (minus 5bulan lagi)

So, my woman instinct dah xsabar lagi nak bershopping...
Hari tue last weekend meand hubby habiskan 2 hari bershopping, bukan shopping baju pon, shopping rim untuk kete sebab rim standard dah rosak...
Belum sempat lagi tangkap gambar...
Alaa beli rim secondhand je... Kalau baru+tayar memang tak bole dapat kurang dari rm1k.
Pastu sambung lagi shopping kat IKEA...
Beli barang2 kecik2 yang diperlukan untuk rumah...
Pastu shopping barang2 lain...

Tapi xpuas hati juga!
Why?
Coz none of them on discount!
Bukan shopping YES namanye...

So sekarang nietemgah asyik usha2 blogshops (with YES promo) dan alhamdulillah dah dapatkan tudung2, dan juga beli contact lenses...
Barang2 baby pon tengah usha...
Alhamdulillah ada blogshops kan, kalau x, memang boring sangat la hidup perempuan nie tanpa shopping time YES :)

Korang ada blogshops?
Ada YES promo yang murah2?
Me likey!
Drop your link here yea....



twitstamp.com

0 comments: