Tuesday, December 20, 2011

Her Wedding: Kad Jemputan ala2 Disney's Movie

Assalam...

Eh, dari semalam lagi me tengah busy siapkan butir2 untuk wat giveaway penyewaan kebaya kahwin tue, lama dah kawan2 b2b tanya, taknak kan wat korang tertunggu2...
Insyaallah esok me bagi tahu pasal GA tue yer...

Hari nie nak hapdet sikit je pasal kahwin my sister.
Mana tahu ada b2b yang tengah cari idea untuk wat design kad kahwin?
Sebab when I received draft design kad kahwin my sister nie, agak2 terkejut...
Looks like Disney's movie theme, ENCHANTED...


or maybe... BEAUTY AND THE BEAST?


At first, kitaorang plan nak wat tema greyish soft blue ngan soft pink/peach...
A.k.a French/Vintage Wedding Theme mula2 plan...
So me and mom kan dah beli kain seragam untuk family and parents' friends,
Cerita kat SINI.

But then when I received the draft for wedding invitation card, it turns out my sister and her fiance (the one who designed it) use darker blue and soft gold (agreed to use silver instead of gold before) color.
Huaaa cam nak nanges sikit ade la, kain2 seragam sume dah beli, banyak beli kaler soft pink, grey, then soft blue...
But I need to respect diorang nyer idea gak la, maybe diorang fikir kad tue sesuai pakai warna darker blue? Ye kan? Lagi pon card tue turns out very good, I like...
Jom, usha kad jemputan kahwin diorang :

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.



Comel x?
Betul macam ala2 Disney's movie x? Hehehe...



twitstamp.com

1 comments:

Wedding Card? Tq tag? Sticker?
Smua ada d utusanpengantin.com (^.^)Y