Wednesday, November 2, 2011

Finally, few pics from majlis sambut menantu kat Mersing!


Assalamualaikum,
Selamat pagi hari Rabu!!!

Lama dah xupload gambar2 masa sambut menantu kat Mersing,
Lambat gak photographer tu bagi gambar.
Padahal kan, me just hire him for shoot and burn je :(
Bole lama plak siapnye...

Anyway, 
Kawan Mr Red Ribbon ada datang ke majlis tue dan ade la dia tangkap gambar kami sikit2...
Takde la banyak, so pagi nie nak kongsi sikit gambar masa kat Mersing...

09.10.11



Heeee... 2 gambar jek?!
Nanti gambar2 lain pasti me kongsikan :)
Btw, kene tak tema hitam gold tue ngan champagne gold?
Ok la tue ek hehe...
Sape nak sewa baju tu? Kebaya full beads sekali ngan tudung full beads+veil panjang sampai kaki?
Baju lelaki pon sama, akan disewakan juga... :)

K, til then...
I'm having my breakfast first :)



twitstamp.com

6 comments:

nice..sorry tak dapat datang..
teringin nak pakai coral + hitam utk bertandang..

ada morning sickness lg tak?

gambar cantik tuannye pun cantik :)

hai mrs red ribbon, i have sent u an email. boleh jwb tak?

@ K.I.N.A : it's okay kina, saya pon xdatang kahwin kina kan huhu... happy wedding kina...

@ KSWSK : masih... masih... dah 13 weeks tiap hari masih je oek oek :(

@ shaz : mekasih sayang, eh take care tau di negara orang, blm sempat komen2 blog tp terjah juga :)

@ cik fiza : eh mekaseh *malu*

@ kakchik : kak, yang mana satu ye, nie tengah reply one by one :)