Friday, August 26, 2011

Ugh! Dah nak Raya! Yay!


Assalamualaikum, bloggers...
Dah 2 malam dah me xsama2 ngan Mr Red Ribbon.
Me need to be out of the country coz documents post-wedding belum settle lagi.
Other than that, me memang nak singgah tengokkan my sister kat Spore, how's her Ramadhan kat Spore nie, pastue nak pass barang sikit untuk mom.
Yes, dia balik kampung hari nie...
While me akan beraya kat kampung hubby :)

Kalau nak cakap nak sangat beraya kat my own kampung, memang x juga.
Coz I think for the past few years sering juga beraya kat Msia.
2007 beraya kat Ipoh. 2008 beraya sorang2 kat KL. 2009 my family came down to KL, Raya sama2 kat KL to celebrate my came back to the family.
Lagipon, nak ikut keputusan hubby untuk beraya kat Mersing.
Balik sana sekali nak bincang majlis sambut menantu Okrober nanti :)


Korang semua Raya katne?
Ada sesiapa bloggers beraya kat Mersing???? :)
This year, Raya falls on mid of the week.
So, macam best je untuk orang2 berkerjaya, cuti panjaaanggg sangat...
Alhamdulillah, mudah2an Mr Red Ribbon jadi xberapa penat, ada masa untuk berehat sikit.
Since sebelum wedding, even selepas wedding, I saw him sangat penat dengan keje2.
Wish I could help him, tapi yang ada, dia plak kne tolong me hehe...


Kenduri kat Mersing only less than 1.5 months and we haven't prepared anything yet.
Doakan semuanya lancar.
Akan start busy lepas Raya :)



twitstamp.com

2 comments:

bestnyer raya with hubby!!.. me bile la nak kawin..huhu..

bole la lalink, anytime u want... just prepare dan plan betul2 yer... agak2 bila ni??? *tanya balik*