Friday, August 12, 2011

My Wedding Story: Persiapan Pihak Lelaki :)

Assalamualaikum...

Macam mana puasa? Ok? 
Harap2 puasa kita tahun nie dapat berkah yang melimpah.
This is my first puasa as a wife.
Nak sahur pon kne bangun awal lagi sebab kne siapkan makanan untuk sahur me and hubby.
Banyak bende kne belajar lagi, terlebih nie dalam bulan puasa kan?
Harap2 la semua lancar2 je...

Btw, nak sambung cite pasal kahwin hari tue...
Selepas cite pasal PENGAJIAN SEBELUM KAHWIN kat rumah, sekarang nak cite pasal persiapan family dan pengantin laki2.
So dalam masa yang sama ngan pengajian tue, kat apartment tempat Mr Red Ribbon duduk, semua tengah busy bersiap2...
Jom layan gambar2 :)


Make up artist daripada Indah Salon datang ke apartment sewa tempat family Mr Red Ribbon duduk.
Diorang cakap make up artist tue lambat.
Tapi sebetulnye diorrang dah duduk 1 jam dah kat bawah, don't know who to contact :(
Coz my family sume busy kat umah siapkan akad nikah.
Lupe plak nak liase ngan make up artist tue...


Mr Red Ribbon's dad assyik tegelak2 je kan pakai baju ala2 Sundanese.
Hehehe... ganteng la pa...


Mr Red Ribbon dah ready!


Some hantaran yang Mr Red Ribbon bawa...
Gubahan by me, heeee maaf tak lawa...
Tak berapa pandai :D


Dari angle lain...


Bunga telur!!!
Bawa dari KL, tapi telur itik tue dari Jakarta je...
Senang xrisau pecah kat dalam flight...


Semua bergambar kat lobby apartment...
Sekali ngan 4 of my best friends from KL :)


Masuk kete pengantin dah... aka my dad's car je...
Tak payah sewa2 bagai, pakai kete sendiri :D
Kat Indonesia ramai orang sewakan kereta pengantin, merc la, bmw la, volvo classic la, xpayah...
Hehehehe...

Dup dap dup dap mesti kan Mr Red Ribbon dalam kete?
Haa tunggu la sampai kat rumah nanti :)







twitstamp.com