Monday, August 22, 2011

Mintak maaf, para peserta GA...





Assalamualaikum kawan2...
As you may know, me dah tulis entry pasal senarai peserta GA, ada kat SINI.
Tapi ada 2-3 orang mengaku nama dia tak tersenarai...
Mintak maaf sangat2, betul2 tak perasan ter-missed...

So hari nie ada masa nak tengok and check balik semua penyertaan.
Dah updated dah senarai tue.
Semoga xada yang terlepas yer...

Pemenang akan me umumkan insyaallah malam ini.
Sebab memang dah lama dah dragging masa untuk appreciate kawan2 yang dah join GA nie.
Sepuluh jari untuk korang semua, betul2 mintak maaf...

By the way, betul ke pos malaysia dah tutup untuk penghantaran sampai raya?
Tengah terfikir macam mana nak post kalau diorang dah tutup?
Sabar kah kawan2 pemenang nanti nak tunggu sampai selepas Raya?
Anyone knows anything about this???




twitstamp.com

2 comments:

mm.. ade dgr ura2 yg pos malaysia xnk anta dh start ari nie (22/8).. tp xtau la btul ke x, hehe..

confirm..last day pos 22/8..tapi untuk pos laju bjln mcm biasa..:)