Friday, August 5, 2011

Cari Rojak Penang kat GeorgeTown?


Penang!
Dari semalam lagi saya ada kat Penang...
Betul2 last minute trip, baru je Selasa midnite touchdown kat KLIA, baru nak baring2 kat rumah selepas almost 2 weeks busy ngan nie tue, tetibe Mr Red Ribbon cakap bos suruh pegi Penang!
Alamaakkk... kemas2 rumah xstart lagi!


Tapi, nak juga kan teman hubby gi outstation, nak jalan2 gak!

Hehe saya memang jenis yang suke travelling...
Badan xberapa sihat pon pegi juga...

So semalam, sambil Mr Red Ribbon wat keje, me jalan2 sorang2 kat area... urrmm apa ye namanye... 
Kat situ ada Eastern & Oriental Hotel.
Nasib baik hubby nyer keje kat area situ, then area situ je yang me familiar.
This is my 3rd time at Penang, 2x sebelum nie datang pasal keje2 event.
Last time memang ada wat event kat hotel tue.



Jalan2 kaki memang penat, mana angin kuat plak... almaklum la betul2 tepi pantai...
So, me terus SAKIT.
Time buka puasa keje2 hubby xsiap lagi, terpaksa la buka puasa kat lobby sambil tunggu dia ngan air kosong & snack yang saya bawa dari KL. SIb baik dalam beg ada makanan :)


Tak puas hati, lepas cari hotel dan checked in, semalam terus cari makanan...
Nak rojak penang, pusing2 cari xjumpa... huhu...


Last2, pasembur pon jadi...
Sampai hotel pukul 1.30am dah... 2 jam kot pusing2 penang cari rojak penang hihi...
Harap2 hari ini sihat, xmacam semalam yang almost pengsan jalan2 Penang :D
Selamat berpuasa semuanya :)


twitstamp.com