Thursday, July 21, 2011

Wedding Prep: Prewedding Photos @Dewan... | 2 days left


Assalamualaikum...
Hi all...

Sebetulnye dah 2 hari lagi naik pelamin entah nak tulis ape...
Saje2 (sebab malas dan xde mood xde masa tulis) so me nak share gambar2 kat dewan yang me amek dari gambar2 prewedding shoot kat Melaka hari tue.
Me dah janji nak share AFTER the wedding...
Tapi nak share skrg gak :D
Klik SINI kalau nak baca cerita prewed shoot kat Melaka. 

Jom layan foto2:


Nie mom commented: macam army je...
Eeleee... tue la style gambar2 prewedding zaman sekarang, berdiri tegak.
Xpayah senyum wakakakakak... 


Mom paling suke camnih, dia cakap me nampak ayu...
Nampak malu2...
Ahahaha sebab xpernah nampak ayu kot kat umah, selamba je!!
Hehehehe


Me personally love this...
Ahay, Mr Red Ribbon touching2 hidung tue... wkwkwkwk...
Dia cakap comel je hidung Ms Red Ribbon...
(alaaa cakap je nape hidung penyet???)


Love the background and simple je gambar nie...
Like it! Love it!


Naaa nie la style 'standard' gambar prewedding atau postwedding...
Caya ke tak caya? Most of brides or b2bs mesti ada gambar gaya camnih hehehe...
Sorry la dah xtahu nak pose camne :D

Nie la diantara gambar2 yang di snap oleh Melacca Boy, Daniel, hari tue kat Melaka.
Thanks to Daniel... Sapa2 yang nak wat prewed shoot ngan Daniel bole.
Sila contact dia kat belog dia kat SINI.
He's a very nice guy...
I'm so proud to exhibit his works on my wedding dewan...

PS: Gambar2 yang kat Putrajaya nanti me upload sini gak...
Sekarang nak kemas2 umah :)



twitstamp.com

3 comments:

yang,..i nak address...nk anta sebenier

cantik la gambar2 nie.. gambar yang last tu gambar yang biasa napak kan? mesti ade jari tunjuk something..hehe
lagi 2hari u nak kawin..so nervous kan?

sweetnye photoshoot pre wed ni...manis je RRB :)