Thursday, July 7, 2011

My Wedding Prep: Final List of My Weding Songs | 16 days left



Alhamdulillah,
Sudah dapat kepastian lagu-lagu yang akan dimainkan dekat dewan nanti.
FYI, wedding singers tue nanti bukan band tau, tapi minus one.
Ape tue minus one?
Tue la macam karaoke, dah ada music tapi xada vocal...
So vocal tue dari the 3 singers I've hired.
Music tue dari laptop je kot, pakai mixer, something like that me pon xpasti hehe...


1. Barakallah -  Maher Zain
2. For the rest of my life  Maher Zain
3. Insha Allah (malay version) / Hold My Hand  - Maher Zain
4. Allah Allahi Kiya Karo - Maher Zain
5. Cinta - Chrisye
6. Sempurna – Gita Gutawa
7. Ayat Ayat Cinta - Rossa
8. Tak Sebebas Merpati - Kahitna
9. Seindah Biasa - Siti Nurhaliza
10. Wajahmu Mengalihkan Duniaku - Afgan
11. Bawalah Cintaku - Afgan
12. Begitulah Cinta - Harvey Malaiholo ft Sheila Majid
13. Janji Suci - Yovie n the Nuno
14. Ketika Cinta Bertasbih - Melly G. & Amee
15. L.O.V.E – Nat King Cole
16. I Have Nothing - Whitney Houston
17. Endless Love
18. The Beatles - Here There Everywhere
19. Bee Gees - how deep is your love
20. Widuri
Some songs singers tue yang pilihkan and as usual, I'm a not-too-fussy-bride.
So ok je la, nak bagi cepat settle kan?
Yang Maher Zain & lagu2 Indonesia/Malay tue me yang pilih.
Yang lagu2 memory, Beatles la Bee Gees tue my dad mintak...

Tapi confirm masa me kat pelamin, me takkan ingat lagu2 nie ada.
Sebab last time my brother kahwin, me agak sibuk tengokkan nie tue, memang xingat pon lagu2 apa yang singer tue nyanyikan heheheh....



twitstamp.com

1 comments:

sume lagu yg best2..i suka barakallah n L.o.v.e dari nat king cole tu..hehe