Wednesday, July 13, 2011

Ms Red Ribbon Sewakan Barang2 Untuk Kahwin???


 from:Google
Surprised?

No la, I saw many B2B bloggers yang selepas kahwin sewakan barang2 yang dipakai masa dia kahwin... Salah ke nak ikot jugak hehe...

 link tue dah ada dalam blog, tapi xbuat entry lagi hehe


Takdela banyak barang, yang pasti dah ada 2 kebaya yang akan disewakan yer...
Taknak bagi rate yang mahal2...
Janji baju tue bole bermanfaat untuk orang lain & orang yang sewa pon bole jaga baju tue...
Nanti akan update link tue asap...

Sekarang nie belum ada barang2 yang nak disewakan...
Coming soon :)

PS: Teringat masa kecik my friend's mom ada buka kedai sewa baju adat, nie me sewa untuk 'beauty pageant' hari Kartini kat sekolah, amek adat Melayu Palembang.
Me paling kiri sekali...
Comel tak? I won the first place tau!
Hehehehe


twitstamp.com

2 comments:

comey2..patutla menang.. ok gak tu bagi sewa..at least takde la barang tu mereput ..berhabuk sebab tak pakai kan..at least dpt jugak income sampingan..

iye lalink... daripada berhabuk kan???