Wednesday, July 13, 2011

Menang 1,000 TQ Tags! Alhamdulillah...

Alhamdulillah, dah lama sebetolnye menang hadiah TQ Tag nie...
Me ada ikut contest/GA kat blog ZAFYAN DESIGN nie.
Dan alhamdulillah, jadi pemenang pertama berhadiah 1,000 TQ Tag.
Wedding kat Jakarta dah dekat, so hadiah tue nak pakai untuk:

- 500 TQ Tag : kenduri kahwin kat Mersing
- 500 Coupon : Aidil Adha, coupon untuk tukar daging qurban untuk family.

Alhamdulillah, coupon qurban tue kalau x silap yang sekarang usia dia dah lebih dari 5 tahun, dah banyak yang koyak, so nanti bole dapat yang baru lagi...

 nie design yang me dah pernah buat untuk TQ Tag,
di renovate oleh team Zafyan Design...
 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

 Btw banyak bende yang kita bole tempah kat blog Safyan Design nie:


kad jemputan kahwin


Tq tag

Name card

Pastue ada bunting, sampul duit, guestbook board, etc

Mekaseh ZAFYAN DESIGN...
Korang nak order TQ Tag?
Jom masuk ZAFYAN DESIGN....





twitstamp.com

4 comments:

wahhh ! gempak hadiah :D tahniah ! :) bila pula result RED RIBBON FOLLOWERS GIVEAWAY diumumkan ?

alhamdulillah... hehe...

@Joel: syaratnye kne ada 50 peserta barula saya call mr random.org untuk cabut nama pemenang... tapi peserta sikit je... insyaallah lepas kahwin nanti akan terus randomly pick pemenang, even tak sampai 50 peserta... :)