Thursday, July 7, 2011

Ada Tips Untuk Tidur Awal?

Bloggers,
Rasa2nya almost a month me tidur lambat je tiap2 malam.
Jarang bole tidur sebelum pukul 12 midnite.
Sometimes sambung terus sampai Subuh dan lepas sembahyang Subuh baru tidur.


Banyak keje...
Keje2 persiapan wedding memang banyak. 
Tapi ada lagi keje2 freelance yang mesti disiapkan.
Bukan pasal duit je, tapi pasal commitment and responsibility.
Me xnak kehilangan keje gak, coz this is my bread an butter...

But lately, I know my mom, my dad, xsuke tengok me stay up late wat keje.
Mom dah banyak cakap nanti muka pengantin xfresh, xberseri2...
But... I just have to do it.

Sekarang nie, me nak egois sikit.
Memang nak lupekan keje2 nie dulu.
So far memang dah banyak yang siap, so nak rehat dulu.
Tapi time nak tidur awal, dah xbole dah...
Still tak mengantuk even mata dah terpejam...
Start tutup lampu kul 11pm mungkin baru bole tidur kul 3am...
Sangat xselesa kalau camnih.

Ada tips untuk tidur awal?




twitstamp.com

3 comments:

try je start tido awal..2-3 hari pertama memang susah but bila dah start ok nnt cepatla sikit lena..cube kira bilangan kambing lam gambar cam mr.bean buat ataupaun kira coin yg byk cam saya buat..mmg ngantuk..hehehe

lalink, dah pernah try dah... imagine kambing tue melompat2 pagar, comel tengokd irong, dahtue ada yang terjatuh plak, kesian... adoi xbole tidur gak... hihihihi...

insyaallah malam nie nak cuba lagi, xnak banyak fikir bende nie bende tue...

hmm. . .saya pwn da msalah nak tido ni. . .dah la pagi2 kena bgn awal. . .hmm :(. . .plezz help me!!! haha