Wednesday, June 29, 2011

PLS HELP ME TO CHOOSE MY KEBAYA INNER: Merah atau Coklat?


Bloggers,

Very quick update...
Ingat kan my kebaya kahwin kaler dark brown with red and blue beads?
Inner pon dark brown, coz pernah cube letak inner warna kulit yang lagi cerah, beads tue x outstanding la, so I decided to use darker inner...
Yang sama ngan kaler kebaya...
Camnih:



Pastue me tengah browsing2 and blogwalking, tetibe jumpe nie:


Nampak cantik plak kan pengantin kat atas tue, kebaya kaler brown tapi inner merah... 
Rasa macam... nak inner merah!
Baru la Ms Red Ribbon hehehehehe...

Dah cakap ngan mom, she said, "Try la..."
Then I tried:


Cantik tak?
Maaf gambar blur, tapi lawa gak...
Adoi Mr Red Ribbon dah jahit baju dia kaler brown...
Tapi takpe, I can try put something RED on his outfit la just to match my kebaya IF I decided to wear red inner instead of dark brown...

So, camne kawan2?
What do you think?
Merah ke brown ye inner tue???



twitstamp.com

7 comments:

beading baju u lagi terserlah if pakai inner merah.

for mr red, nanti u matching la accessories yang ade kaler merah.

kaler merah lagi cantik lalink.. u suruhla mr.RRB pakai kain samping kaler merah..coz baju dah brown kan..hehe

thank u kawan2 dah bagi input... mmg at the first place suka sgt ngan kaler coklat... tapi merah pon cantik xgelap sgt... will try to do fitting lagi sekali using inner yang betul2 sampai leher (yg dalam gambar innner xsampai leher so snap camtu je kat toilet), then compare again...

thanks so much dah tolong pilihkan :)

definitely mearh dear.y?coz beading naik sgt if inner merah.i love chocolate too but somehow the beading just blends with the inner..when i c that kebaya with red inner,like wow! :)kaler merah bagi you nampak berseri..