Wednesday, June 15, 2011

Perubahan blog Red Ribbon :)


Tengah boring, terus buat kerja2 ubahsuai blog...
My Wedding Checklist dah bole di click dari sidebar...
Senang nak check :)
Banner nie sementara jer, sampai tiba masa saya dah bergelar "Mrs" then akan saya delete.
Yang paling major is BUTTON kat blog nie dah berubah dah:


Tak berapa satisfy sebetulnyer, nampak serabut ngan design camtue...
Tapi boring gak tengok button tue 4 segi camtue jer...
Takpe la saje2 nak tukar design, then nak fikirkan sidebar pon nak tukar tema kayu2 cam background and button2 tue... Just need to simplified everything...
Nanti lagi la hehe kalau ada masa lagi...

Header blog pon nak tukar, coz xnak letak gambar me without tudung.
Tengah fikir nak wat ape... *nak ala2 kayu jugak la hehe*
Sape la yang sudi nak buatkan header?

Mintak maaf kalau ada dead link, coz belum settle lagi renovate 'rumah'
Mintak maaf juga coz blog nie berat!!!
*nanti me fikir kan pasal ringankan blog nie, lepas kahwin nak wat major cleaning*
Til then... :)





twitstamp.com