Tuesday, June 28, 2011

Orang yang paling hepi tengok me berhijab...


Bloggers...

After semalaman xbole tidur coz was thinking of one thing yang...
Ugghh... something yang buat sakit hati...
Then released tension ngan berblogging...
Hari nie saya nak happy, xnak fikir banyak2.
Mom pon dah cakap memang sifat my dad dah macam tue, sudah la...
So everything I do is for you, mom...
I will try my best.
Just for you.

So, speaking about one person yang paling happy tengok me berhijab is...
MY GRANDMA!
I never knew about this before...
Until hari tue pegi ngan mom jumpe sedara, me pegi facial hari tue, salon tue my sedara punya then fiorang chit chating la...
Terdengar la plak one day my grandma called mom, asking betul ke me pakai tudung skrg?
(I rase dia dengar dari my uncle, my uncle tue tengok gambar kat FB kot)
Then my mom said yes, insyaallah...
Then my grandma cakap nak wat kenduri!!!
Ahahahaha... memang gilo la terbaek grandma...
Rindu ngan dia...

nie gambar lama... belum snap gambar baru lagik...


Hari tue 2 hari lepas tue me pegi umah grandma,
Sampai je kat sana dia terus peluk cium me, memang la dah biasa tapi can feel the emotion yang diasangat happy tengok me. LOVE YOU GRANDMA :)

Memang grandma nie paling rajin marah cucu2 dia kalau pakai baju sexy2...
Mesti buat muka satu hari kalau cucu dia ada yang pakai baju ketat ke skirt pendek sangat ke takde lengan ke, betul2 taknak cakap satu hari...
If not asyik membebel suruh ingat dosa :P

Grandma, I'm so happy with the keputusan berhijab nie...
Memang I might still not perfect...
But will try to do it step by step :)



twitstamp.com

1 comments:

good to hear that dear..istiqamah tu yang penting and sentiasa sabar dengan dugaan..