Sunday, June 12, 2011

My Brother cakap me makin lawa... ceh... perasan...

Salam, bloggers...
Huff sekarang me ada kat Jakarta.
As I ever mention before, I might not able to online all the time here.
Moreover, it's only 41 days left for me to prepare my wedding.
Which I still have a long list of to do things!
So, would like to say sorry kalau sekarang2 nie tak sempat nak terjah blog korang semua.
Tapi time ada masa, I will surely tengok2kan kawan2 semua yer :)

Ehem, back to topic...
My brother nie kan keje malam, so tengah hari dia tidur and time me kat bilik malam2 dah nak tidur dia memang tengah kerja lagi...
So he didn't know yang me dah 3 hari dah kat Jakarta.
Suddenly I got wall post comment from him:


Cehhh, poyo la sangat kan duk satu rumah tapi asyik communicate ngan FB jer.
Jarang jumpe kat umah hihihi...

Tapi best, I like his comment.
Kalau korang xpaham apa dia cakap, mintak maaf la.
Tue bahasa Indonesia...
Maybe I can translate a bit :

"Orang nie teibe dah ada kat Jakarta je, xbagi khabar pon, dahtue sekarang pakai tudung plak, makin lawa je nih calon pengantin."

Ecece terus berbunga2 dengar abang cakap me makin lawa.
Hahaha hhihihi hohohoho...

Ok, tue je nak update. 
Entry poyo :)



twitstamp.com

4 comments:

congrats!! at last dpt jugak compliment..hehe..semoga semua urusan berjalan lancar yek..

yup..dats rite..after u bertudung..u nmpk makin sweet dear

hehehe, awk mmg cantik. bila berjilbab lagi bertambah cantik :)

waaa semuaaa... jap lagi saya terbang nie... keh keh... :)