Wednesday, June 1, 2011

Jual borong pin juntai untuk Raya? Pemenang Pin Juntai GA?


Salam, bloggers...

Kalau korang follow blog nie kan, mesti korang tahu kenapa tetiba Red Ribbon Boutique ini nak jadi pembekal pin/kerongsang juntai :)

Of course la sebab Ms Red Ribbon baru je launch (cewahh..) product baru:


So, memang selepas bincang2 ngan semua orang yang bole diajak bincang, Ms Red Ribbon nak offer kawan2 bloggers yang nak jadi reseller kerongsang/pin nih... Raya dah dekat (haaa jauh lagi, puasa pon belum) bole gak kan terfikir untuk berniaga pin/brooch nie...

Why Ms Red Ribbon bole jual harga borong?
Sebab Ms Red Ribbon buat sendiri!
I can guarantee harga di bawah harga market price yer...
Nie pon sebab ramai tanya yang nak beli borong, nak jual lagi kat ofis la, nak jual time puasa la,
So, Ms Red Ribbon nak umumkan harga borong.
Tapi memang xleh kurang sangat coz this memang xamek untung banyak.
Cari kat KL plak, blm jumpe bahan mentahnyer.
So, semua bahan mentah nie still imported.


Alright, ini harga borong yang korang bole dapatkan:

Normal price kan each RM 6.50
Lebih dari 3 pcs leh dapat free penghantaran.
Minimum 1 dozen (12 pcs) = RM 5.50
Lebih dari 2 dozen (more than 24 pcs) = RM 5.00
Harga borong nie of course free shipping yer.
Lebih dari 50 pcs/untuk door gift kahwin sila email untuk quote harga...

So, siapa2 yang nak berniaga brooch/pin/kerongsang juntai untuk Raya nanti, sila amek barang dari Ms Red Ribbon yer. Insyaallah harga borong sangat murah, hehe...

Untuk kedai2 online muslimah, sila tanya2...

Pastue pemenang GA, saya akan hantar hadiah esok yer...
Harap2 korang suke ngan pin juntai by Ms Red Ribbon nie yer :)




twitstamp.com

0 comments: